Webdesign Bergen & Digital Markedsføring

 

Vi i Lupu Media tilbyr et webdesign som ikke bare er imponerende, men også funksjonelt, enkelt å bruke og er optimalisert for å komme på toppen av Google og konvertere dine besøkende til kunder.
Et vellykket webdesign dreier seg om målgruppen . Hos oss er ditt nettsted skreddersydd for å skape et godt førsteinntrykk . Vi har bygget et team av dyktige webdesignere, utviklere, forfattere og online markedsførings spesialister. Vi tror på å bli kjent med virksomhetens mål og målrette markedet for å lage et webdesign og en markedsføringsstrategi som fungerer for din bedrift.

 

Bergen Webdesign

Prosessen med å skape og utforme en vellykket hjemmeside begynner med å lære om din virksomheten. Vi er ivrige etter å lære om din bedrifts kortsiktige og langsiktige mål, målgruppe og fremtidige prognoser. Vårt webdesignteam vil grave seg dypt inn i ditt produkt/tjeneste og din kunde slik at vi kan lære om hvordan din nettside vil yte mest mulig i ditt marked.

Vi tilby webdesign utviklingstjenester for bedrifter av alle størrelser og fasonger. For startups og små bedrifter med begrensede ressurser som er ivrige etter å erobre markedet, er våre rimelige webdesign definerte maler perfekt.

For bedriftseiere på jakt etter mer kontroll over deres hjemmeside og skalerbarhet er webdesign og utvikling i WordPress svaret.

 

Digital Markedsføring

Det kan være vanskelig for et nettsted for å skille seg ut i den store verden på nettet, så hvordan kan din bedrift nå toppen på første siden av Google? Søkemotoroptimalisering er løsningen! Søkemotoroptimalisering (SEO) er prosessen med å bruke ulike optimaliseringsteknikker for å forbedre plasseringen av nettstedet ditt på en søkemotor.

Vi vet hva Google ser etter og er derfor i stand til å hjelpe lokale og nasjonale bedrifter med å rangere øverst på den første siden av Google. Alt fra leger til skoler og lokale verksteder.

Dette er ikke prosess som er gjort over natten. Det er resultatet av å blande og veve sammen søkemotor optimalisering praksis på nettstedet ditt gjennom faktorer som inkluderer innhold, overskrifter, søkeord, koblinger, metakoder, bilder, web-teknologi, hastighet, eksterne lenker og mange flere. Eksterne faktorer som markedsføring eksponering gjennom sosiale mediekanaler, samt presse og media utsalgssteder.

Hvis kundene er lokale, kan vi tilby Lokal SEO og dermed øke din lokale kundebase. Trenger du landsdekkende salg, kan vi håndtere det med nasjonal SEO. Hvis du har et nettsted som har vokst, fikk trafikk, men har blitt uorganisert, er en god SEO Tilsyn i nød.

Har du fått dårlige anmeldelser? Da kan vi rydde opp for deg med omdømmebygging.

Vi gir deg gjerne en gratis konsultasjon og nettstedsanalyse, og deretter en ærlig vurdering av de endringene vi kan gjøre for å forbedre din virksomhet.

Kom I Gang Nå

Webdesign Bergen

Daniel Hansens gate 5A
5008 Bergen
Mail: post@lupumedia.com
Tlf: 454 78 719

Webdesign Bergen