Lyst til å rangere høyere i Google og bli mer synlig for potensielle kunder?

Kom i gang

SEO Bergen

For at nettsiden din skal oppnå høye rangeringer i Google må den være godt optimalisert og imøtekomme kravene disse søkemotorene stiller til en troverdig og tillitsfull nettside. Det kan være svært vanskelig å forstå seg på hva disse søkemotorene vektlegger når de rangerer en nettside over en annen. Vi i Lupu Media forstår oss på hvordan denne prosessen fungerer, og gjennom det som kalles søkemotoroptimalisering hjelper vi deg gjerne med å rangere nettsiden din over dine konkurrenter i Google.

Det er ikke tilfeldig at vi ligger øverst på Google for søkeordet “SEO Spesialist Bergen

Sett Høye Forventninger

Hvorfor er søkemotoroptimalisering viktig for din nettside?

Målrettet Trafikk

Potensielle kunder som er villige til å gå til en av søkemotorene og skrive inn et søkeord relatert til din virksomhet er allerede interessert i hva du tilbyr. Denne trafikktypen er målrettet og er derfor lettere å selge til.

Investering

En nettside som er optimalisert for søkemotorenene vil gi deg høy avkastning dersom du befinner deg blant de 3 øverste plassene på første siden av Google. Denne markedsføringsstrategien gir deg gratis trafikk så lenge du ranker.

Trend

Dette er en markedsføringsmetode som blir sterkere med alderen. Statistikk viser en økning på 10% hvert år når det kommer til hvor mye trafikk som genereres av Google. En løsning som trender i riktig retning er noe enhver bedrift bør implementere i sin markedsføring.

Troverdighet

SEO kan gjøre merkevaren din sterkere og mer anerkjent . Når potensielle kunder søker etter relevante søkeord og finner deg på toppen av søkeresultatene øker din troverdighet.

Trafikk 24/7

Søkemotorene er alltid oppe og går og trafikken til nettsiden din opphører derfor aldri. Så lenge du ranker vil potensielle kunder rase inn uansett hva klokken er.

Langsiktig

SEO gir også en langsiktig avkastning. Selv etter at du stopper å gjøre SEO arbeid, kan nettsiden din rangere høyt for dine valgte søkeord.

Vi gir deg gjerne en gratis konsultasjon og nettstedsanalyse, og deretter en ærlig vurdering av de endringene vi kan gjøre for å forbedre din virksomhet

Kom I Gang

SEO Bergen

Daniel Hansens gate 5A
5008 Bergen
Mail: post@lupumedia.com
Tlf: 454 78 719

Søkemotoroptimalisering Bergen